Φασόν παραγωγή και συσκευασία Ούζο, Τσίπουρο, Λικέρ

Private label imagePrivate label image
Παράγουμε και εμφιαλώνουμε όλα μας τα προϊόντα με τη δική σας φίρμα, ετικέτα και  προδιαγραφές όπως αλκοολικός τίτλος, γεύση και αρώματα!
  • Ένας ακόμη τομέας των δραστηριοτήτων μας είναι η παραγωγή και συσκευασία προϊόντων για λογαριασμό και με την φίρμα του πελάτη μας (Private Label – Φασόν).
  • Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε κάβες ποτών, εστιατόρια, ξενοδοχεία αλλά και σε επιχειρήσεις που εισάγουν και εμπορεύονται Ελληνικά Προϊόντα ανά την Υφήλιο.
  • Ειδικά για σας που θέλετε να προσφέρετε ούζο, τσίπουρο και παραδοσιακά λικέρ με το δικό σας λογότυπο, «φίρμα», εμφάνιση και συσκευασία είμαστε στη διάθεσή σας να μελετήσουμε τις ανάγκες σας.
  • Μπορείτε να επιλέξετε από τα εξαιρετικά προϊόντα που ήδη παράγουμε καθημερινά.
Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να παράγουμε προϊόντα κατά παραγγελία ποσοστού περιεκτικότητας σε αλκοόλ, γεύση και άρωμα της προτίμησή σας.

Αυτό γίνεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με όλες τις προδιαγραφές ( ISO 22000 ) που απαιτούνται.

Τα προϊόντα που θα επιλέξετε θα παραχθούν με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και θα συσκευασθούν σε συσκευαστικό υλικά αρίστης ποιότητος και θα είναι έτοιμα να απευθυνθούν σε οποιαδήποτε αγορά της Ελλάδος και του εξωτερικού.).
Στείλτε μας με email τις ανάγκες και προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν τα δικά σας προϊόντα «Φασόν» και θα σας στείλουμε ολοκληρωμένη μελέτη παραγωγής, πιστοποίησης και οικονομική προσφορά, χωρίς καμία δέσμευση ή υποχρέωσή σας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου όλες τις ώρες στα τηλέφωνα του εργοστασίου: 00302552085207 & 00302552085531