Ούζο «Μήτσα», με ιστορία 120+ ετών!

Στα 1900 ο παππούς Μιχάλης ξεκίνησε τη διαδικασία παραγωγής αλκοολούχων ποτών στην Αδριανούπολη. 

Πιστοί θεματοφύλακες της παραδοσιακής παραγωγής ούζου, τσίπουρου, λικέρ και άλλων αλκοολούχων ποτών, ένα και πλέον αιώνα μετά συνεχίζουμε βασιζόμενοι στην ιστορία μας, την αγάπη για τη δουλειά μας και το σεβασμό στον πελάτη μας.

Στο ύψος του χωριού ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ επί της Ε.Ο. Ορεστιάδας – Ορμενίου και σε ιδιόκτητο οικόπεδο 24.000τμ, διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις με όλο τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή κορυφαίας ποιότητας ούζου, τσίπουρου, αποσταγμάτων, ηδύποτων, μπράντι, βότκα και άλλα αλκοολούχα ποτά.

  • Όλη η διαδικασία παραγωγής πραγματοποιείται κάτω από ιδιαίτερα αυστηρές προϋποθέσεις και σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής.
  • Διαθέτουμε Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας για την κατά γράμμα εφαρμογή του Συστήματος HACCP, για να παράγουμε εξαιρετικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.
  • Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στην επιλογή των πρώτων υλών μας και διεξάγουμε συνεχώς έρευνες και κατόπιν αυστηρών κριτηρίων επιλογής, διασφαλίζουμε τη σταθερά υψηλή ποιότητα των Προϊόντων μας!